Výlet do Dolní oblasti Vítkovic

Dobrý den vážení rodiče a ahoj členové oddílu,

Začal nový skautský rok a po prvních proběhlých schůzkách přišel čas také na první letošní výlet! 🥳 A kam se tedy vydáme? Pojedeme společně prozkoumat taje vědy do Velkého a Malého světa techniky v Dolní oblasti Vítkovic. Tento areál je v září a říjnu v rámci projektu MSK otevřen pro všechny návštěvníky zdarma.

Kam pojedeme? Velký a Malý svět techniky v Dolní oblasti Vítkovic

Kdy? Výjimečně v neděli 20. 9. 2020

Odjezd: Autobusem 28 (9:50 Lapačka, 9:54 Šenov náměstí, 9:58 Ještěrka), dále tramvajemi až na zastávku Dolní Vítkovice. Přistoupit můžete na kterékoliv zastávce na trase.

Návrat: Autobusem 28 (18:11 Ještěrka, 18:15 Šenov, náměstí, 18:30 Lapačka). Dítě si opět můžete vyzvednout na kterékoliv zastávce.

😉

S sebou: ODISKU či Kreditní jízdenku, svačinu a pití, roušku (ideálně 2), telefon či telefonní číslo na rodiče, kartičku pojištěnce, cca. 150 Kč na útratu – v areálu je bufet – možnost zakoupení svačiny či pití. Určitě nezapomeňte přibalit dobrou náladu a chuť zkoumat a učit se novým věcem! 

Účast rodičů vítána. Pokud byste chtěli dojet autem, je možné zaparkovat přímo v oblasti DOVu, poté bychom se sešli před vstupem do Malého světa techniky. Pokud se rozhodnete jet autem, napište mi prosím tuto skutečnost na mail Kacka.Spankova@seznam.cz. V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit.

Za 4. skautský oddíl se na Vás všechny moc těší Kačka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

0

Košík