Ivančena 10. 10. 2020

 Co je to Ivančena? Mohyla pod Lysou horou, na kterou se vydává ročně, v jeden určený den, spousta skautů z České republiky, ale i z jiných zemi, aby uctili památku 5 padlých skautů, kteří byli popraveni za účast v protinacistickém odboji za 2. světové války.

 Odjezd: 10. 10. 2020 ze zastávky Šenov náměstí, sraz v 7:20 (směr Václavovice)

Návrat: 10.10. 2020 opět na zastávku Šenov náměstí v čase mezi 16:00 a 17:00 (přesný čas obdržíte formou SMS nebo telefonicky cca hodinu před příjezdem, nebo si vzít vlastní mobil) – vystoupit bude možnė i na zastávce Šenov Lapačka (nutno domluvit s vedoucí výpravy)

 Do batůžku: telefonní číslo na rodiče, který bude dítě vyzvedávat, jídlo a pití na celý den – dostatečně velkou lahev na pití na výšlap (po cestě není možnost si pití koupit), pláštěnku, šátek na hry, malý bloček a něco na psaní, dobrou obuv, vhodné oblečení na hory, nějaké drobné na útratu a vítán je i kámen na mohylu, který může být i libovolně ozdobený.

 Pojedeme v oddílovém tričku a kroji (pokud nemáte kroj, tak jen v oddílovém tričku). Trasa tam i zpět je cca 14 km dlouhá a nahoru, pro předškoláky a prvňáky náročná.

Pokud z nějakého důvodu nepojedeš, odhlas se, prosím z výpravy co nejdříve na e-mail omluvy.elmano@gmail.com

Na případné otázky se otázkujte Ouška – Eliška Vojtková => elik.vojtek@seznam.cz

Těší se na tebe Elmano vedení! 🙂

797 618 152 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

0

Košík